StoryAmira  :)

Created By Me :) ~AmiraNurAfiqah~

Saturday, 10 March 2012

Auni Farah :)


hari nie rasa macam nak cerita pasal Auni lhaa. dia adik aku yang ke-3. umur dia sekarang 4tahun. next year dah boleh sekolah tuu hahaha. now, nak cerita routine dia every morning. setiap pagi, dia akan on tv and tengok channel Nick.Jr.

hari hari dia bukak channel tu je. tak ada channel lain. she enjoy watching Dora The Explorer, Go Diego Go dll. tengok lha gelagat dia time tengah tengok favorite program dia tuu.

smile :DD

candid. khusyuk betul...

another favorite program. Team Umizoomi

dahh ubah position pulakk.

nie lha antara aktiviti Auni Farah sebelum mandi. biasanya lepas mak buat sarapan baru lhaa dia mandi. nie muka serabai je kann belum mandi? :)
aktiviti dia selepas mandi : main iPad2.

buat apa? main game Swampy 'Where's My Water' or Angry Birds. jom tengok macam mana khusyuk nya dia :)

hah! tu diaa

khusyuk kann?


cute kann adik saya? :DD

okayy. tu je lha cerita untuk hari nie k. byebye!


2 orang membeli novel nie:

  1. samalah..kalau anak buah akak tido umah akak,memang channel tuh la dia layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. really? hahaha biasa lhaa budak budak :)

      Delete

My Members