StoryAmira  :)

Created By Me :) ~AmiraNurAfiqah~

Saturday, 24 March 2012

Sabtu yang Indah hahaha




Kesian Intan haha. beria ia excited bila ustazah ckp class Pend Islam gabung dengan kelas sebelah. happy sebab dapat jumpa Mr. K bagai. padahal Mr. K takda hahaha. watlek watpeace la Intan! Nanti Isnin kan boleh jumpa *winkwink

tak tahu kenapa tapi hari nie Intan ganti Donovan jadi minah annoying. tak habis habis dengan 'WOW! Pandainyaaa cakapp!' . siapa yang tengok 'Lawak Ke Der?' je yang tahu pasal dialog nie. selalunya Donovan yang annoying time class. menyanyi laa buat bunyi burung bagai tapi sebab Donovan takda class Pend. Islam, Intan ganti dia. hahaha

Class Sinar Sabtu best kot! actually kalau diikutkan, aku lagi rela pergi Sinar Sabtu daripada sekolah Isnin-Jumaat. Sinar Sabtu exciting k. gabung kelas dengan 3P1 dan kelas lain. takpayah susah susah bawak buku, kertas bagai. Cikgu yang bagi bahan. tinggal buat je *winkwink

Aku balik rumah je, lepas makan, terus bukak lappy nie. update blog dan meneruskan aktiviti blogwalking. bila aku pergi BLOG NIE , baca punya baca dia kutuk aku bhai! siot adik aku kutuk aku! kurang asam punya adik.

klik kalau nak jelas k.

hah dah baca? ohh cakap aku tak study ea? mana kau tahu aku tak study? pandai pandai je. okayy aku baru lepas gelak berguling. 
nak tahu kenapa? aku tengah khusyuk menaip nie, Auni keluar dari bilik mak pastu jerit 'Ayah! Mak panggil!' padahal actually Ayah kat dalam bilik dan mak kat bawah. okay faham tak? macam nie, Ayah suruh Auni panggil mak. tapi Auni tersasul panggil Ayah. hah faham?

dahla tu. karangan *kbye


1 orang membeli novel nie:

  1. terbaekk lah ayat kau. aku suka baca haha

    ReplyDelete

My Members