StoryAmira  :)

Created By Me :) ~AmiraNurAfiqah~

Sunday, 27 May 2012

my Holiday


gilaa mendap je holiday. baru je ingat nak cuti rehatkan fikiran lepas 2minggu exam. then time hari Khamis pn. Aidzawati bagi paper Geo. omg! markah aku 53% kot! i got D for Geography. pleaseee. gila terkejut je aku. but actually memang soalan tu susah kot. aku buat soalan past year pun tak susah macam tu. jahatnyaa orang KL bagi soalan susah. tahulah "key el" pandai kannn.

then cikgu cakap untuk siapa yang dah hampir dengan A, B, C tu kalau nak tambah markah kena buat mindmap tajuk dari form1 until form3. cikgu bagi masa 2minggu cuti nie... i was like O.o seriously? tapi sebab nak C punya pasal terpaksa lah buat. baru buat 2tajuk form1. sedih...

cerita lain. hmmm kitaorang ada plan nak outing time cuti. lagipun 6June kan birthday Intan. 11June pulak aku. tiba tiba teringat yang Izzati peri umrah. bila tanya dia balik bila, dia kata 9June. k takpayah. cancel. kalau pergi berenam takda Izzati takbest pulak. so takpayah pergi langsung habis cerita.

cerita ke-3, cuti yang sepatutnya 2minggu menjadi seminggu sebab esok sampai Khamis ada extra classes. -.- takaman lah cuti macam niee. tapi takpaa. i boleh jumpa dia :P

setakat nie result baru dapat 3subjek. 
  • Mathematics : 80%   :)
  • Science : 74%   :l
  • Geografi : 53%    :<
tu jelah kot cerita yang ada. kbaiii

No comments:

Post a Comment

My Members